BEDRIJFSABONNEMENT: ELKE WEEK VERSE BLOEMEN

Wie voor een bloemenabonnement bij Vergeet mij Niet kiest, geniet elke week moeiteloos van een vaas vol verse bloemen. Wij komen op een afgesproken tijdstip bij u langs met prachtige seizoensbloemen. Iedereen fleurt van een mooi boeket bloemen op terwijl u er als bedrijf geen rompslomp van heeft.

Prachtige boeketten
Wij vertalen uw wensen in verrassende boeketten, originele bloemcreaties en sublieme bloemarrangementen. U kunt ook bij ons terecht om boeketten voor verjaardagen en jubilea te bestellen.

Sfeervol werken en genieten
Een uitnodigende bos bloemen bij de receptie staat garant voor een sfeervolle entree. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen dat planten positief inwerken op het gemoed van werknemers. Iemand die uitkijkt op een pot met planten of een vaas vol bloemen voelt zich veel beter dan collega's die het zonder natuur moeten stellen.

Bloemenabonnement op proef
Bloembinderij Vergeet mij Niet vrolijkt kantoren, bedrijven en horecazaken graag op. Toch kunnen we het ons voorstellen dat u zo'n bedrijfsabonnement eerst even wilt uitproberen. Nieuwe klanten bieden we daarom een proefabonnement aan. 

Interesse?
U kunt uw wensen toelichten in een persoonlijk gesprek. 
Mail ons vrijblijvend uw gegevens, wij nemen graag contact met u op.

 

Bloemenabonnementen voor particulieren

Geregeld een mooi en vers boeket bloemen in huis, dat kan met ons bloemenabonnement voor particulieren. Leuk en handig voor uzelf of als mooi cadeau, bijvoorbeeld voor uw (groot)ouders.

Handig, sfeervol en bijzonder
Bloembinderij Vergeet mij Niet verzorgt het bloemenabonnement altijd met leenvaas. Het abonnement is behalve handig, ook bijzonder en sfeervol en het past altijd bij het interieur. Wij verzorgen het abonnement in overleg met u en houden rekening met eventuele speciale wensen.

Interesse?
U kunt uw wensen toelichten in een persoonlijk gesprek. 
Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, neem contact met ons op of bezoek de 
bloembinderij in Breda. 

 

Informatieaanvraag:


 
ABONNEMENTEN BLOEMEN BREDA BESTELLENABONNEMENTEN BLOEMEN BREDA BESTELLENABONNEMENTEN BLOEMEN BREDA BESTELLEN